Start > Flaggor > Små flaggor

Små flaggor

Förutom de flaggor som har en eget menyval i menyn till vänster, så finns det ett antal mindre flaggor som används riktigt mycket. Nedan kommer en beskrivning på några av de vanligaste småflaggorna.

Bordsflaggor, fjäderflaggor, segelflaggor, pappersflaggor och partyflaggor är flaggor som används riktigt mycket. Det är inte många som tänker på dessa som flaggor, men flaggor är det.Bordsflaggor

Bordsflaggor, eller standar som de också kallas, är användbara profilskapare och komplement till annan skyltning och flaggning. Oavsett vid vilket tillfälle det är så är en bordsflagga (eller flera bordsflaggor) en trevlig syn och en fin inredningsdetalj vid möten och liknande. De är lättflyttade, flexibla och effektfulla.

Fjäderflaggor / Segelflaggor

Gemensamt för just den här flaggsorten är att den är avlång och har formen av ett "segel", dvs. hela flaggan syns precis hela tiden och den sitter normalt monterad på en fjädrande flaggstång i glasfibermaterial. Den lämpar sig för tillfällig montering på exempelvis en strand, golfbana, eller var som helst där man behöver en flaggstång för stunden med ett meddelande som syns från bägge sidor oberoende av vindstyrka och inte fladdrar runt i vinden allt för mycket.

Pappersflaggor på plastpinne

Pappersflaggor med företagets logga eller en produktbild är en enkel, billig, och lättanvänd ”give away” som höjer stämningen på festen. Små glada barn viftandes med flaggor lämnar ingen oberörd.

Partyflaggor

Party-prickers kallas dom små flaggor, som passar till många olika ändamål. Det är ett bra sätt att påminna folk om vem som bjuder på festen. Partyflaggorna passar utmärkt till ostbitar, korvbrickan, snittar eller varför inte till frukt.